Siirry sisältöön

Luonto on ollut minulle pienestä pitäen tosi kova juttu. Monista luontoretkistäni mieleenpainuvimpia muistoja ovat yöpymiset turvekammissa suolammen rannalla sekä Lapin ruskan väriloiston johdatus paratiisin omaisiin tunnelmiin.

Oli hyvin luontevaa, että luontoharrastukseni vei minut opiskelemaan luonnontieteitä ja leipätyökin löytyi soiden ja metsien tutkijana. Näiltä juurilta ja rakkaudesta kotiseutuuni innostuin perustamaan yrityksen, jonka ydin tukeutuu luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja kotiseutuni aineettomaan kulttuuriperintöön.

Luonto on ollut minulle innoituksen, luovuuden ja energisyyden lähde. Sieltä olen löytänyt monesti vastaukset pulmallisiin kysymyksiin ja uusia oivalluksia. Olen oppinut, että metsässä asuu viisaus ja voima ja että kaikki luonnossa on yhtä ja samaa energiaa. Metsässä tunnelukkoni ovat avautuneet ja olen oppinut tunnistamaan tunteitani ja käsittelemään niitä. Luonto on myös opettanut minut nauttimaan luonnon kauneudesta ja sen moninaisuudesta kaikkine yksityiskohtineen. Vahva luontosuhteeni johdatti minut myös urallani raja-aitojen ylittäjäksi.

Meillä kaikilla on tarve kokea yhteyttä luontoon, joka on todellinen kotimme. Jokaisen suhde luontoon on uniikki ja ainutlaatuinen, jota pitää vaalia ja vahvistaa.

Yrittäjänä haluan omakohtaisen kokemukseni sekä laajan luonto- ja kotiseututietämykseni pohjalta tarjota asiakkailleni elämyksellisiä, rentouttavia ja luontosuhdetta vahvistavia ohjattuja retkiä maustettuna ripauksella tutkittua tietoa.

Monipuolinen ja toimiva yhteys luontoon on sekä hyvinvointimme että terveytemme perusta.